ћир

Obeležavanje godišnjice ubistva dr Zorana Ðinđića


PODELITE:

Demokratska stranka će obeležiti godišnjicu ubistva predsednika Demokratske stranke i prvog demokratskog premijera Srbije dr Zorana Ðinđića u ponedeljak, 12. marta 2018. godine.

U 9.30 časova polaganje cveća, Bulevar dr Zorana Ðinđića br. 1, Novi Beograd. Cveće će položiti zajedno sa aktivistima i članovima Demokratske stranke, Zoran Lutovac predsednik Političkog saveta Demokratske stranke.

U 10.15 časova polaganje cveća na spomen ploču u parku na Trgu Republike. Cveće će položiti sa aktivistima i članovima Demokratske stranke, Zoran  Alimpić, Balša Božović, LJiljana Lučić.

U 10.30 časova polaganje cveća na spomen ploču, Studentski trg 10. Cveće će položiti Gorica Mojović, Slobodan Milosavljević, Goran Ćirić.

Porodica i rukovodstvo Demokratske stranke zajedno sa članovima, prijateljima i poštovaocima dr Zorana Ðinđića, položiće vence na njegov grob u Aleji velikana u 11.15 časova. Okupljanje ispred glavne kapije na Novom groblju (Ruzveltova 50) u 11.00 časova.

U 13.00 časova u Dvorani Kulturnog centra Beograda (Kolarčeva 6) biće održano finalno takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast", koje se organizuje trinaesti put zajedno sa Fondacijom dr Zoran Ðinđić. Ulaz je slobodan.

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE