lat

Лечић предао изјаву о кандидатури за председника ДС: Да поново засија светло Демократске странке


ПОДЕЛИТЕ:

Потпредседник Демократске странке Бранислав Лечић предао је данас званичну изјаву о намери да се кандидује за председника странке и том приликом изјавио је да је кандидат странке у целини те да му је жеља да странка поново доживи своју ренесансу повратком на идеје због којих је и основана.

„Кандидујем се за председника Демократске странке на предстојећој изборној скупштини која ће се одржати другога јуна. Могао сам да доведем оне људе који ме подржавају из ДС-а, бивше министре из Зоранове Владе, разне појединце којима верујем, који су саставни део ДС-а. Нисам то учинио, дошао сам да се кандидујем сам, зато што не представљам ниједну екипу, нити желим да имам ниједну екипу осим Демократске странке“, рекао је Лечић.

„Мислим да је за оздрављење странке јако важно да се у овом тренутку не делимо. Свим кандидатима желим све најбоље као и фер и племениту игру у којој ће делегати одлучити ко треба да их води. Што се тиче потпредседника они су сви јако квалитетни људи и ја их подржавам у целини, зато и нисам желео да представљам сопствени тим јер осећам да је мој тим Демократска странка. Од кад знам за себе и од кад сам ушао у Демократску странку, ништа од ње нисам узео. Желим да целокупан свој минули рад уложим у то да поново засија светло Демократске странке што значи светло демократије у Србији“, поручио је Бранислав Лечић, кандидат за председника Демократске странке.

Пре Бранислава Лечића изјаву о кандидовању за председницу Демократске странке прва је предала народна посланица Гордана Чомић.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ