ћир

Koliko miliona evra Beograđane koštaju Vesićeva nestručnost i bahatost


PODELITE:

Goran Vesić istreniran da odgovora na nepostavljena pitanja i izbegava smislena, danas je izrekao logici i razumu nepojmljivu neistinu o razlozima zbog kojih je Grad smestio u državne jasle.

Operišući sa poluistinama sačinio je konstrukciju koja podržava praksu da prestonica svoj život i rad duguje novcu iz republičke kase.

Zamenik gradonačelnika u svojim fantazmagorijama ide uvek brže, jače i bolje. Građanima ostaje dužan odgovora ko meri protočnost saobraćaja na Slaviji godinu dana nakon rekonstrukcije, koji vređa struku, a podilazi kiču i šundu. Zašto je dopustio da Zavod za zaštitu spomenika bagerima iskopava svoju nadležnost i stopira radove na pompezno najvaljenoj rekonstrukciji Trga republike?

Ko je odgovoran za zatrpavanje u šutu novca opredeljenog za očuvanje zgrade "Simpa"? Kada je organizovana javna rasprava o izmeštanju starog Železničkog mosta? Koliko putnika i namernika je srećno uslugama i uslovima koje pruža Železnička stanica Topčider? Koji realni problem građana prestonice je rešen za mandata Gorana Vesica? Moramo priznati da se samo desetak vrabaca obradovalo neimarskim radovima Gorana Vesića.

Vesićev problem nije sposobnost njegovih prethodnika već njegova lična nesposobnost da se odvoji od licnog interesa i radi u interesu građana.

Informativna služba Demokratske stranke

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE