ћир

Koliko će poreske obveznike koštati vila Tomislava Nikolića?


PODELITE:

Zahtevamo od predsednice Vlade Ane Brnabić da objasni koliko će svakog građanina Srbije koštati boravak Tomislava Nikolića u reprezentativnoj vili na Dedinju? Čime nas je, osim dugom za komunalije, renoviranje i prijeme, zadužio Tomislav Nikolić od povlačenja sa funkcije predsednika Republike?

Da li je ijedno vozilo proizvedeno u kragujevačkoj fabrici automobila prodato u Rusiji? Ko plovi kanalom Dunav – Morava - Vardar? Nisu život i politika ono što se Nikoliću javlja, već ono što je na javi. Cena mesečnog održavanja vile u kojoj boravi penzionisani političar dovoljna je za godišnji rad ustanove za brigu o deci bez roditeljskog staranja. Ili to plaćamo cenu odustajanja od ideje da se Nikolić odrekne ambicije stvaranja nove stranke?

Čudna je podudarnost, vremenska i svaka druga. Odakle vam moralno pravo da mladima preporučujete ostanak u zemlji u kojoj se na priliku za rešavanje stambenog pitanja čeka decenijama, a za sticanje bavljenjem politikom 1.500 m2 u Beogradu „što bespravnih na reci, što uknjiženih na obali, dovoljno je biti više od člana, manje od predsednika?

Informativna služba Demokratske stranke

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE