lat

Колико ће пореске обвезнике коштати вила Томислава Николића?


ПОДЕЛИТЕ:

Захтевамо од председнице Владе Ане Брнабић да објасни колико ће сваког грађанина Србије коштати боравак Томислава Николића у репрезентативној вили на Дедињу? Чиме нас је, осим дугом за комуналије, реновирање и пријеме, задужио Томислав Николић од повлачења са функције председника Републике?

Да ли је иједно возило произведено у крагујевачкој фабрици аутомобила продато у Русији? Ко плови каналом Дунав – Морава - Вардар? Нису живот и политика оно што се Николићу јавља, већ оно што је на јави. Цена месечног одржавања виле у којој борави пензионисани политичар довољна је за годишњи рад установе за бригу о деци без родитељског старања. Или то плаћамо цену одустајања од идеје да се Николић одрекне амбиције стварања нове странке?

Чудна је подударност, временска и свака друга. Одакле вам морално право да младима препоручујете останак у земљи у којој се на прилику за решавање стамбеног питања чека деценијама, а за стицање бављењем политиком 1.500 м2 у Београду „што бесправних на реци, што укњижених на обали, довољно је бити више од члана, мање од председника?

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ