lat

Јуткина оставка победа грађана који протестују широм Србије, следећи је Симоновић из Гроцке


ПОДЕЛИТЕ:

Насилник из Бруса Милутин Јеличић Јутка и његов заштитник Александар Вучић у страху су од сутрашњег окупљања грађана, па је Јеличић поднео оставку. Четрнаест дана је ћутао верујући да ће моћи да превари грађане Србије. Схвативши да од тога нема ништа, данас је саопштио и слагао да је оставку поднео пре два дана, не објаснивши зашто о томе тада није обавестио јавност.

Ово је велика победа свих грађана који месецима протестују широм Србије против режима сачињеног од разноразних Јутки. Сви они ће, као и Јеличић, за своја злодела одговарати пред правосудним органима ове државе.

Захтевамо да председник Скупштине општине Брус у законски најкраћем року закаже седницу скупштине и да Милутин Јеличић Јутка, локални шериф Александра Вучића и досадашњи председник општине, и формално буде разрешен дужности. Уколико у року од 7 дана не буде заказана седница, опет ћемо организовати долазак у Брус.

Подсећамо јавност да Драгољуб Симоновић, председник београдске општине Гроцка и наручилац убиства новинара Милана Јовановића, још увек није поднео оставку. Због тога најављујемо, заједно са осталим потписницима Споразума са народом, скуп испред зграде општине Гроцка у понедељак, 18. марта, у 12 сати.

(Извор: Савез за Србију)

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ