lat

ДС двоцифрено: Преко 10% за Демократе у Смедеревској Паланци


ПОДЕЛИТЕ:

Коалиција око Демократске странке на локалним изборима у Смедеревској Паланци остварила је двоцифрен резултат и освојила преко 10 одсто гласова грађана.

Носилац листе на овим локалним изборима, народни посланик Радослав Милојичић, захвалио се бирачима, грађанима, кандидатима и активистима и поручио да, "иако су Демократе другопласиране, да ће резултатима бити задовољни само када Српска напредна странка и њени сателити не буду имали већину".

„Захваљујем се свим грађанима који су потписом подржали нашу листу и свима онима који су гласали за коалицију око Демократске странке упркос притисцима, насиљу, претњама, уценама и свим застрашивањима којима су били подвргнути грађани Паланке претходних месеци. Борили смо се у тешким условима и зато се захваљујем и свим људима који су чували гласове, као и кандидатима и активистима који су током ове кампање дали све од себе да се у Паланци десе промене.

Иако смо другопласирани, нисмо задовољни резултатом јер ћемо бити задовољни само када Српска напредна странка и њени сателити не буду имали већину, пошто ће само тада и Паланка и Србија моћи да се развијају. За Демократску странку важни су грађани у свим градовима и општинама Србије, од најмањих варошица до Београда и увек ћемо се подједнако борити за све људе у свим деловима Србије. ДС и данас показује да је стабилан, поуздан, доследан и упоран партнер свим људима. Никада се нисмо предали нити ћемо, и зато остајемо доследни вредностима које заступамо 28 година."

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ