lat

Честитке на успеху СДСМ


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка се придружује честиткама грађанкама и грађанима, посланицима и посланицама и Влади Македоније на изгласавању уставних измена.

Њихово изгласавање представља важан корак у имплементацији битног за пуну нормализацију стања и односа "Преспанског споразума" чиме је један велики проблем који је имао шире реперкусије саниран на миран начин и отворена перспектива развоја у условима мира и сарадње.

Социјалдемократској странци Македоније и њеном председнику Зорану Заеву желимо много успеха у отварању европских интеграција Македоније и спровођењу неопходних реформи. За све нас ово представља одличан пример како уз храбро политичко вођство, јасну визију, на мирољубив начин и дипломатским средствима може да реши сваки проблем и сукоб у региону.

Очекујемо да сада и Грчки парламент уради исто и да се ЕУ перспектива снажно врати на простор Западног Балкана јер Европска унија неће бити потпуна док јој све земље Западног Балкана не буду приступиле. Демократска странка остаје увек доследна залагању и конкретном доприносу европске перспективе читавог Западног Балкана.

Демократска странка

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ