lat

Божовић: Одсуство реакције је подршка фашистима


ПОДЕЛИТЕ:

Народни посланик и члан Одбора за одбрану и унутрашње послове Балша Божовић захтева од министра унутрашњих послова Небојше Стефановића да посланицима, грађанима и јавности хитно објасни због чега полиција ништа не предузима поводом континуираних фашистичких претњи смрћу посланици Мариники Тепић. На исто питање треба да одговори и директор полиције. Да ли их нешто спречава да реагују? Или и сами подржавају фашисте који се на овај начин обрачунавају са противницима режима?

Какав третман и какву заштиту полиције да очекују грађани, уколико заштиту нема народна посланица и представница грађана? Да ли ће се и у њиховом случају мерити да ли су подобни?

И потпредседници Владе Србије Зорани Михајловић и свим чланицама посланичког клуба СНС у Скупштини Србије су пуна уста борбе против насиља на женама, Маја Гојковић од себе по медијима прави жртву већ месец дана, а не реагује се на двонедељне претње смрћу једној жени коју у овој земљи очигледно нема ко да заштити. Ни полиција, ни тужилаштво, ни председница Народне скупштине.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ