lat

Општински одбор Пирот


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Пирот

 • Адреса:

  ТЦ "Гушевица" L-18

 • Место:

  ПИРОТ

 • Поштански број:

  18300

 • Телефон:

  010 311 651, 311 794

 • E-mail:

  pirot@ds.org.rs

 • Председник:

  Горан Стаменовић