lat

Најновије

Протест ЈЕДАН ОД ПЕТ МИЛИОНА (Београд, 13.7.2019)
На протестном окупљању грађана испред Теразијске чесме обратила се потпредседница Демократске странке Драгана Ракић и још једном, одлучно и бескомпромисно поновила став да се општа деградација мора зауставити и спречити у име будућности, одговорни за фалсификате диплома и стварности казнити.

Лутовац одговорио Вучићу: Ноторни популиста, фер избори или смо са народом на улици
Председник Демократске странке Зоран Лутовац оценио је да председник Србије Александар Вучић свакодневно окупира целокупан медијски простор, а да је његов овонедељни ауторски текст под насловом "Елита и плебс", посебан по томе што Вучић исказује ауторитарну и популистичку суштину своје владавине.

Божовић: Породице у Бристолу имају права на миран и безбедан сан
Данас је народни посланик Балша Божовић заменио браву на војном објекту, некадашњем хотелу Бристол.

Драгана Ракић на протесту у Београду
Потпредседница Демократске странке Драгана Ракић обратиће се сутра на протесту "1 од 5 милиона" у Београду са почетком у 19 часова.

Лутовац у Слободној зони у Витојевцима
Председник Демократске странке вечерас је са Гораном Јешићем посетио село Витојевце, поред Руме. Са мештанима причали смо пре свега о пољопривреди. Након разговора Демократска странка богатија је за 5 нових чланова. Хвала овим храбрим људима што без икаквог личног интереса улазе у борбу за демократску, слободну и солидарну Србију.

Лутовац и Јешић гости Слободне зоне у Витојевцима (најава, 12.7.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и народни посланик Горан Јешић биће гости десете по реду Слободне зоне у селу Витојевци (општина Рума) са почетком у 19 часова, коју организује СзС Рума.

Демократска уједињена у Сокобањи
Јуче су у Сокобањи чланови Председништва Демократске странке- уједињена, Зоран Лутовац председник и Небојша Зеленовић и Александар Ивановић, ко-председавајући, разговарали са грађанима и грађанкама о процесима уједињавања и укрупњавања који се дешавају на нашој политичкој сцени.

Мир се мора градити и у Сребреници истом посвећеношћу као и на другим местима ужасног страдања људских бића
На данашњи дан сећамо се и жалимо за жртвама геноцида у Сребреници, најмасовнијег злочина који се догодио на тлу Европе након II светског рата.

Божовић: Нећемо допустити да недужни људи због Вулина буду бескућници
- Тридесет година ови несрећни људи уплаћивали су уредно и на време све принадлежности држави, па и у стамбени фонд им се издвајало од плате, деценијама живе у неусловима привременог смештаја у оронулом и трошном здању хотела, преживљавају страхоте незамисливе у цивилизованом свету, а Министарство одбране уместо решавања конкретног питања њихове егзистенције преокупирано је удовољавањем интересима арапских инвеститора, који би хотел „Бристол“ да припоје Београду на води – изјавио је Балша Божови ...

Зашто држава дозвољава тровање грађана Бора?
Демократска странка обавештава јавност да су у протекла два месеца у Бору измерене концентрације сумпор диоксида и честица тешких метала у ваздуху неколико пута веће од дозвољених!

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ