lat

Најновије

Заменом теза и фабриковањем лажи не може се променити истина
Демократска странка током историје свог деловања увек се оштро супротстављала свим видовима криминала и истрајно залагала за борбу против криминогенизације друштва, једина је странка чији су чланови константно нападани од стране криминалних структура, насталих и развијених током владавине странака чије тековине баштини данашња власт.

Председник ДС Зоран Лутовац са демократама Лазаревца
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац одржаће у петак, 9. новембра 2018. године у 17.30 часова састанак са чланицама и члановима Општинског одбора Демократске странке Лазаревац.

Формиран Савез за Србију у Зајечару
Синоћ је у Зајечару формирана локална организација Савеза за Србију – Зајечар, а главни циљ будућег политичког рада јесте ослобађање овог града од погубне власти Српске напредне странке и других интересних група, повезаних искључиво личним а не јавним интересима.

Лутовац: Што је мрак у Србији гушћи то су издвајања за лажи већа
Приликом гостовања на ТВ Наша председник Демократске странке др Зоран Лутовац говорио је о стању у Србији, ситуацији у ДС и односима у Савезу за Србију.

Потпис за листу Савез за Србију – Савез за Драгачево
Вашим потписом подржите листу САВЕЗ ЗА СРБИЈУ – САВЕЗ ЗА ДРАГАЧЕВО – Милан Радичевић – Српски покрет Двери – Демократска странка – Народна странка – Заједно за Србију – Здрава Србија – Левица Србије – Покрет за Преокрет – Слога – Отаџбина.

Фабрика лажи кошта дупло више од фабрике хране
Одакле властодржцима право да задужују државу и грађане са новим кредитима којима купују стварање улeпшане слике стварности и политике која се води, истовремено остављајући без подстицајних средстава, материјалних улагања и помоћи предузећа која су могла обезбедити својим запосленима егзистенцију и укупан развој?

Председник Зоран Лутовац гост ТВ Наша
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац гостоваће у среду, 7. новембра 2018. године од 11 часова на ТВ Наша.

Избори у ОО ДС Пожега 8. децембра 2018.
Непосредни избори за председника/ицу и чланове/ице Општинског одбора Демократске странке Пожега биће одржани у суботу, 8.12.2018. године.

Ова власт сада врши и физичко насиље над опозицијом
На заједничкој КЗН са посланицима Бошком Обрадовићем, председником Двери и Гораном Ћирићем, председником посланичке групе Демократске странке, Санда Рашковић Ивић је говорила о догађајима у Врању када су претучени чланови Народне странке.

Колико милиона евра Београђане коштају Весићева нестручност и бахатост
Горан Весић истрениран да одговора на непостављена питања и избегава смислена, данас је изрекао логици и разуму непојмљиву неистину о разлозима због којих је Град сместио у државне јасле.