lat

Најновије

Пронаталитетна политика Владе Србије је доживела крах
Демократска странка са жаљењем констатује да је гласно најављивана нова пронаталитетна политике Владе Србије доживела потпуни крах.

Нови притисци на станаре “Бристола”, полиција не жели да реагује
Изјава Балше Божовића, народног посланика ДС

Млади да кажу – доста
Ауторски текст Бранке Вуковић за Данас

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Ивањици (најава, 17.7.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац састаће се у среду, 17. јула 2019. године са чланством ДС у Ивањици (у 18 часова), а након тога ће говорити на трибини Савеза за Србију (просторије ОО ДС Ивањица, ул. Венијамина Маринковића 19, у 19 часова).

Осуда напада на новинарку Дарију Ранковић
Демократска странка осуђује говор мржње, мизогинију и медијски линч којем је у континуитету, већ дуже времена изложена новинарка из Ваљева, Дарија Ранковић, уредница портала Kolubarske.rs.

Дечје одмаралиште “Дивљана“ заборављено и запуштено, а родитељи у школским понудама плаћају дуплу цену
Миодраг Станковић, одборник у Скупштини Града Ниша, председник нишких демократа и један од лидера Савеза за Србију у Нишу, у пратњи Дејана Илића, председника синдиката “Слога“ Ниш, на позив запослених обишао је дечје одмаралиште “Дивљана“, надомак Ниша.

Осуђујемо напад Војислава Шешеља на новинарку Снежану Чонградин
Побуна није само основно људско право, већ и морална дужност свакога ко у универзалним вредностима проналази и темељ цивилизације и садржај бављења политиком. Демократска странка у својој историји није бранила угњетене појединце зато што су били усамљени у борби, већ зато што су се борили за опште добро.

Не допуштамо распродају Врачара
Врачар је поново на мети вандала и амбиције властодржаца да затру контуре, изглед и културно-историјско наслеђе градског језгра. Планско девастирање започето реконструкцијом Каленићеве пијаце ових дана поприма застрашујући облик најављеном изградњом шопинг центра на ободу најлепшег парка и у непосредној близини Храма Светог Саве.

Међународна заједница да притисне аутократу Вучића
Зоран Лутовац, председник Демократске странке, данас је заједно са партнерима из Савеза за Србију говорио на трибини у Пожаревцу. Лутовац је рекао да је у држави коју је заробила организована мањина уз помоћ узурпираних медија, непосредан разговор са грађанима и грађанкама једини начин да се размене истините информације.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ