lat

Најновије

Одржан пети протест “Један од пет милиона” – Ово није политика, већ потреба да се живи у земљи у којој владају знање и рад
Грађански протест „Један од пет милиона“ завршен је вечерас око 20 сати испред Народног позоришта у Београду истицањем захтева за смену министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и челника Радио телевизије Србије (РТС) Драгана Бујошевића и Ненада Љ. Стефановића.

Александар Вучић мора да престане са злоупотребљавањем деце
Захтевамо да омбудсман, РЕМ и дуги надлежни органи у оквиру својих надлежности предузму конкретне мере и санкционишу злоупотребу деце у политичке сврхе коју перманентно спроводи Александар Вучић одржавањем предизборних митинга у школским објектима, поноћним акушерским визитама и даривањем малишана без родитељског старања.

Режим се очајнички брани од краја који је близу
Иван Крстић за блог besermenji.com

Са четвртог протеста "1 од 5 милиона" затражена смена Небојше Стефановића
Протест "Један од пет милиона" одржан је у центру Београда. Грађани су испунили Студентски трг и Васину улицу, одакле су се упутили у протестну шетњу центром града. Организатори протеста су листи захтева вечерас додали још један – смену министра полиције Небојше Стефановића.

Жене из Високе медицинске школе из Ћуприје морају бити враћене на посао
Изјава народног посланика Демократске странке Балше Божовића

Одборници ДС напустили седницу СО Пећинци
Одборници Демократске странке данас су напустили седницу Скупштине општине Пећинци из разлога што није заказана у складу са Пословником о раду (део који регулише заказивање седнице) и зато што није испоштован Статут (одредбе које регулишу јавну расправу), јер је стављена тачка дневног реда Предлог Одлуке о буџету за 2019. годину, а није било јавне расправе.

Промене у Србији су почеле
Интервју Душана Костадиновића, председника Извршног одбора Демократске странке и заменика градоначелника Шапца за Глас Подриња

Одборници опозиције у Скупштини ГО Звездара напустили седницу
Седница Скупштине ГО Звездара у знаку кршења прописа. Данашња, осамнаеста седница Скупштине Градске општине Звездара одвијала се у знаку низа неправилности.