lat

Најновије

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Горњем Милановцу
Др Зоран Лутовац, председник Демократске странке, у Горњем Милановцу је најпре разговарао са члановима и чланицама овог одбора Демократске странке, а потом као један од лидер говорио на трибини Савеза за Србију.

„Направите азил за псе, а не ново јавно предузеће“
Велики проблем у граду Нишу јесу напуштене животиње. С обзиром да годишње град плаћа енормне износе за казне због уједа паса луталица, неопходно је обезбедити услове за уклањање напуштених животиња са улица и њихов смештај у адекватан простор, односно у азил.

ДС Зајечар: Нисмо против реконструкције већ против екоцида – липе се могу сачувати
У јеку дискусије која се данима води око сече дрвореда липа у улици Ивана Милутиновића, огласили су се и представници Градског одбора Демократске странке у Зајечару који тврде како нису против реконструкције поменуте улице, већ против тога да у Зајечару, попут Смедеревске Паланке и Кошутњака, буде почињен екоцид.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Горњем Милановцу (најава, 19.7.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац састаће се у петак, 19. јула 2019. године са чланством ДС у Горњем Милановцу (у 17.30 часова), а након тога ће говорити на трибини Савеза за Србију (просторије ОО ДС Горњи Милановац, ул. Карађорђева 34, у 19 часова).

Лутовац и Новаковић у Бачкој Тополи
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и Небојша Новаковић, председник Покрајинског одбора ДС, разговарали су са демократкињама и демократама Бачке Тополе.

Осуђујемо напад Војислава Шешеља на Повереницу за заштиту равноправности Бранкицу Јанковић
Садржај политике и стварности нису слова из текста председника, нису обећања и прокламације, већ делатна мржња правоснажног осуђеника Војислава Шешеља, који контаминира јавни простор, узурпира Парламент и вређа достојанство својим порукама мржње.

Срамно и нехумано играње судбинама војних пензионера у Бристолу
Балша Божовић, народни посланик Демократске странке је оквалификовао реаговање надлежних органа и институција на јучерашњу планску хаварију која је проузроковала поплаву у собама хотела Бристол, као још један акт насиља према војним лицима која су смештена у објекту.

Зоран Лутовац са демократама у Бачкој Тополи (најава, 18.7.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац састаће се у четвртак, 18. јула 2019. године са чланством ДС у Бачкој Тополи (просторије ОО ДС Бачка Топола, Ул. Маршала Тита 44), у 19 часова.

Лутовац, Обрадовић и Стефановић у Ивањици: Боримо се за промену система, а не само смену власти
Савез за Србију (СзС) води борбу не за смену власти, већ за промену корумпираног система, и зато остаје одлучан у бојкоту избора уколико не дође до испуњења услова да они буду фер и поштени, поручили су Зоран Лутовац, Борко Стефановић и Бошко Обрадовић, оснивачи СзС, на вечерашњој трибини у Ивањици.

Пронаталитетна политика Владе Србије је доживела крах
Демократска странка са жаљењем констатује да је гласно најављивана нова пронаталитетна политике Владе Србије доживела потпуни крах.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ