lat

Најновије

Вида Огњеновић: У току је лов на оне који виде царску голотињу
Вида Огњеновић за Блиц о "устанку против ботова", политичкој ситуацији и ријалитијима у Србији

Председник Зоран Лутовац са демократама Старог града
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговарао је са демократама Старог града о предстојећим изборима у општинском одбору и Београду и актуелним дешавањима у странци и Савезу за Србију.

Зоран Лутовац са демократама Бајине Баште и на трибини Савеза за Србију
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговараће у понедељак, 19. новембра 2018. године са демократама Бајине Баште и учествовати на трибини Савеза за Србију.

Председник ДС Зоран Лутовац са демократама Старог града
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац одржаће у суботу, 17. новембра 2018. године у 19 часова (Теразије 3/4, Београд) састанак са чланицама и члановима Општинског одбора Демократске странке Стари град.

Евиденција нерегуларности и притисака власти на локалним изборима у Лучанима
Као што су лидери Савеза за Србију најавили пре неколико месеци, наш изборни штаб у Лучанима прати и евидентира изборне нерегуларности. Ово је својеврстан тест – први пут ће се на овај начин пописати све неправилности и први пут им се као уједињена опозиција супротстављамо.

Толеранција у Србији декларативно
Данас је дан који подсећа на поштовање и уважавање другачијих од нас – Дан толеранције. Нажалост, у Србији постоје многобројни примери који доказују да смо нетолерантни према другачијем мишљењу, схватању, политичком, верском, сексуалном и сваком другом уверењу.

Александар Вучић води Србију у погрешном правцу
Србија у кључним областима није напредовала, живот грађана није бољи, реформе нису брже, јача није борба против корупције, једино захуктала машинерија лажних вести ово пренебрегава и продукује слику о благостању и свеопштем просперитету.

Зоран Лутовац и Небојша Новаковић са демократама Новог Бечеја и Житишта
Председник Демократске странке Зоран Лутовац и председник ИО ДС Војводине Небојша Новаковић разговараће у четвртак, 15. новембра 2018. године са демократама Новог Бечеја (18 часова) и Житишта (20 часова).

Премијерка Брнабић да одговори да ли правно обавезујући споразум значи столица за Косово у УН
Ана Брнабић која мукотрпно недељама учи значење речи компромис, данас излази са прогнозом која може бити плод незнања или сазнања о стварима и току договора који се крије од јавности и грађана Србије.

Вучићу битнија изложба породичних фотографија Маје Гојковић од штрајка у Народном позоришту
Александар Вучић, настављајући праксу да Тржне центра третира као инвестицију, а изложбе страначких првака и њихових предака и плакатерских радова представља као културни догађај, удвојиће своју пажњу, време и енергију и отворити поставку фотографија посвећену оцу Маје Гојковић и пресећи врпцу на објекту који још није завршен, али је за ову прилику окићен.