lat

Најновије

Скандалозно Весићево поређење нациста и припадника опозиције
Горан Весић, вечити други, који је у Београду пронашао ухлебљење, замену за родни град и прилику да се вине високо у политику, у другима изнова проналази кривце за саобраћајни колапс, урбанистички хаос и деструкцију.

Божовић: Хитан референдум због урбанистичког насиља
Грађани не могу више да чекају, зато још данас крећемо у обилазак свих врата на делу општине Старог града који су погођени урбанистичким насиљем како бисмо сакупили довољан број потписа потребан за расписивање референдума на ком би грађани одлучили да ли желе изолацију центра града за саобраћај и његово премештање у Београд на води!

Лечић: За мене су демократија и култура неодвојиве
- Културни ниво једне земље је демократија. За мене култура и демократија су неодвојиве. Опсенари и хипнотизери деле Србију. Савезништво медија и политике је језиво. Прича о будућности Србије се до почетка грађанских протеста одвијала ван главних токова, нечујно. Агресија није наш одговор на њихово поништавање културе и демократије - истакао је Бранислав Лечић, гостујући у емисији "Пресинг" емитованој вечерас на Н1.

Драган Шутановац гост Инсајдер дебате на ТВ Н1 (3.4.2019)
Гост “Инсајдер дебате” у среду, 3. априла је бивши министар одбране и некадашњи председник Демократске странке Драган Шутановац.

Лидери СзС у Брусу: Јуткина оставка није довољна, мора и кривично да одговара
Усвајање оставке Милутина Јеличића Јутке, који је сексуално злостављао већи број жена, на место председника општине Брус, није довољно, јер он мора и кривично да одговара, поручили су лидери Савеза за Србију на данашњем скупу испред зграде општине Брус, уочи одржавања скупштинске седнице.

Послати у Брус да бране Јутку исти они који су умало убили Борка Стефановића
Батинаши који су послати да штанглом разбију главу Борку Стефановићу у Крушевцу крајем прошле године, данас су били на новом радном задатку – у Брусу, да бране Милутина Јеличића Јутку, сада већ бившег председника општине, који је сексуално злостављао више жена.

Јак политички интегритет је основа јаке политичке странке
На позив Националног демократског института за међународне послове (НДИ) потпредседница Демократске странке Драгана Ракић учествовала је у раду Радне групе за ревизију интегритета политичких странка централне и источне Европе који је одржан у Сарајеву од 29. до 31. марта. Чланови радне групе су представници организација цивилног друштва и политичких партија из региона (БиХ, Србија, Црна Гора, Албанија...).

Дебата: Уједињење Демократске странке (3.4.2019)
Среда, 3. април у 18 часова (Приморска 22, просторије ДС Палилула).

Бранислав Лечић гост Пресинга на ТВ Н1 (2.4.2019)
Глумац, функционер Демократске странке и бивши министер културе Бранислав Лечић биће гост емисије Pressing на телевизији Н1 у уторак, 2. априла, од 20 часова.

Новоизабрани председници градских и општинских одбора ДС
Демократска странка у склопу редовних активности спроводи и изборе у градским и општинским одборима.