lat

Најновије

Председник Зоран Лутовац са демократама Пећинаца и Руме
У оквиру својих редовних страначких активности, председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговарао је са чланицама и члановима ДС у Пећинцима и Руми.

Зоран Лутовац са демократама Пећинаца и Руме
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговараће у уторак, 27. новембра 2018. године са демократама у Пећинцима у 18 часова и Руми у 20 часова.

Стоп крвавим кошуљама!
Градска општина Стари град (Македонска 42, Београд) – 28. новембар 2018. године у 18 часова

Јована Мајсторовић чланица Управног одбора Европског омладинског форума
Јована Мајсторовић, интернационална секретарка Демократске странке изабрана је за члана УО Европског омладинског форума, што је још једна у низу потврда и стратешке оријентације Демократске странке ка јачању сарадње са странкама и покретима социјалдемократске провенцијенције и признање за досадашњи рад и ангажовање наших чланова у европским организацијама младих. Генерална Скупштина Европског омладинског форума одржана је од 22 до 24 новембра у Новом Саду, који је проглашен за европску престониц ...

Насиље према женама се не смањује
Демократска странка се увек борила против насиља и увек је и најсложеније политичке ситуације решавала на миран начин. Овај 25. новембар, Светски дан борбе против насиља према женама, дочекујемо у атмосфери превлађујућег насиља на свим нивоима. Последње пребијање Борка Стефановића, насилно избацивање изложби, таблоидно и свакодневно вербално насиље подстиче и све друге видове насиља.

Лидери Савеза за Србију најавили протестни скуп у Крушевцу
У препуној сали Лесковачког културног центра, лидери Савеза за Србију поручили су да је синоћно пребијање Борка Стефановића резултат криминалне власти, те најавили протестни скуп следећег петка у Крушевцу. Како су истакли, мета режима може постати било ко, и због тога је неопходна солидарност друштва – кад нападну једног, да скоче сви.

Зоран Лутовац и Драгана Ракић са демократама Вршца и Беле Цркве
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и потпредседница ДС Драгана Ракић разговарали су са чланицама и члановима ДС Вршца и Беле Цркве.

Зоран Лутовац: Грађане иритира режим, СЗС на скоро 20 одсто
Репресија према опозицији и медијима је све огољенија, али и према свима који не подржавају власт. У том смислу оснивање Савеза потврдило се као оправдано, каже у интервјуу за "Блиц" каже Зоран Лутовац, председник Демократске странке и један од лидера Савеза за Србију.

Председник ДС Зоран Лутовац са демократама Вршца и Беле Цркве
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговараће у петак, 23. новембра 2018. године са демократама Вршца (18 часова) и Беле Цркве (20 часова).

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Лесковцу
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац учествоваће у суботу, 24. новембра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Лесковцу.