lat

Најновије

Јерков: Опозиција може само на поштене изборе, власт у страху од промена
Посланица Демократске странке (ДС) Александра Јерков изјавила је да Србија заслужује поштене изборе и да само на такве опозиција може изаћи.

Постоји ли одговорност за јавну реч у Влади Србије?
Демократска странка захтева од Ане Брнабић да објасни зашто је Влада коју води формирана и делује на начин на који и свако добровољно удружење, без поштовања закона и правила, начела и принципа.

Протест против седам година затирања истине
Овонедељно протестно окупљање у Београду била је прилика да се грађани - учесници протеста подсете на седам година владавине СНС које су медијским манипулацијама, гушењем слобода, духовним и материјалним сиромашењем и затирањем институција и законитости довеле земљу и људе у немогућу свакодневицу и неизвесну будућност.

34. протест #1од5милиона у Београду
34. протест #1од5милиона биће одржан у суботу 27. јула у 19 часова, како би се обележило 7 година власти Александра Вучића.

Треба да урадимо све што можемо да избори буду слободни
„Не може сврха наше политике бити да бојкотујемо изборе. Треба да урадимо све што можемо да избори буду слободни, а ту, плашим се, не радимо довољно“, изјавила је за Талас Александра Јерков, народна посланица Демократске странке.

Лутовац и Новаковић у Сомбору: Стратешке манипулације су кључ професионалне крађе избора, Вучић није аматер
Зоран Лутовац, председник Демократске странке и Небојша Новаковић, председник Покрајинског одбора Демократске странке, данас су посетили страначки одбор у Сомбору. Након разговора са чланством, Зоран Лутовац је као један од лидера говорио и на трибини Савеза за Србију.

Грађани Ниша су таоци топлане
Сведоци смо да су градска власт и руководство Топлане громогласно најавили појефтињење цене грејања али након завршене сезоне 2017/2018-те, испоставило се да је цена за неких 300 динара у просеку већа.

Божовић: Србија више нема заштитника грађана
Након Пашалићеве препоруке у случају породица које 28 година чекају на правду у Бристолу, Србија више нема заштитника грађана.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Сомбору (најава, 26.7.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац састаће се у петак, 26. јула 2019. године са чланством ДС у Сомбору (у 18 часова), а након тога ће говорити на трибини Савеза за Србију (просторије ОО ДС Сомбор, Трг св Тројства бр. 1, у 19 часова).

Чекања у реду за жртве
Ауторски текст Биљане Максимовић за Данас

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ