lat

Најновије

Више од пола милиона грађана Србије живи у апсолутном сиромаштву
Међународни дан борбе против сиромаштва

Председник ДС Зоран Лутовац у Новој Вароши
Председник Демократске странке Зоран Лутовац одржаће данас састанак са чланством Демократске странке у Новој Вароши.

Савез за Србију: РЕМ да казни РТС и РТВ и укине националну фреквенцију ТВ ПИНК
Лидери Савеза за Србију одржали су ванредну конференцију за медије испред РЕМ-а и поручили да ово независно регулаторно тело за електронске медије не сме да буде још једна режимска испостава већ да мора под хитно обезбедити пуну примену Закона о електронским медијима.

Трибина Савеза за Србију у Новој Вароши
Савез за Србију одржаће у среду, 17. октобра 2018. године трибину у Новој Вароши.

Савез за Србију у Лучанима: Не дозволимо да поклоне „Милан Благојевић“ као што су ПКБ
Лидери Савеза за Србију су у пуној сали Дома културе у Лучанима разговарали са грађанима о бољим условима за пољопривреднике, мерама за останак младих у том месту и о судбини фабрике „Милан Благојевић“ која, како су истакли, не сме доживети судбину ПКБ-а.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Лучанима
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у понедељак, 15. октобра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Лучанима.

Лутовац: Савез је потребан јер живимо у заробљеној држави
Живимо у заробљеној држави у којој су заробљене институције, јавно мњење, а партије немају могућност да исказују своје посебности, и да имамо такву државу савез опозиције не би ни био потребан, рекао је председник ДС Зоран Лутовац.

Округли сто опозиције: Како до поштених избора?
Представници свих опозиционих политичких странака, покрета, група грађана и скупштинских посланичких група састали су се данас на првом заједничком састанку у Народној скупштини и сложили се да тренутно у Србији нема услова за одржавање фер и поштених избора.