lat

Најновије

ДС Зрењанин: Ко не говори истину о фабрици воде, премијерка или градоначелник?
Ко не говори истину, премијерка или градоначелник, пита зрењанинска Демократска странка, која подсећа да је након последње посете Зрењанину и обиласка постројења за пречишћавање воде, премијерка Брнабић истакла да „због велике важности за становнике Зрењанина и околних места у решавању проблема учествује и Влада дајући одређена средства из текуће буџетске резерве како би постројење поново почело да ради“.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Нишу (најава, 8.8.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у четвртак, 8. августа 2019. године на трибини Савеза за Србију у Нишу (просторије ГрО ДС Ниш, ул. Александра Ненадовића 6а, у 19 часова).

Не пада ми на памет да се правдам
Ауторски текст Биљане Максимовић за Данас

Ко су чувари тајни у Србији
Ауторски текст Петра Радојчића за Данас

Сужавање појма родно осетљивог језика
У тексту који је објављен у Вечерњим новостима проблематизује се да ли је пројектом Координационог тела за родну равноправност направљен корак унапред или корак уназад када је дискриминација у језику у питању.

Николић: Пошто су посадили мржњу, поделе и насиље, нека сада жању бојкот
О разлозима напуштања највишег законодавног тела, атмосфери насиља која се незадрживо шири и подстиче, генези урушавања институција и обесмишљавања демократских тековина, као начинима на који власт врши уплив и контролу изборног процеса, разговорало се на трибини Савеза за Србију у Ваљеву.

Протест 1 од 5 милиона у Београду (3.8.2019)
У Београду је код Теразијске чесме око 19 сати почео 35. антивладин протест #1od5miliona.

Лутовац у Суботици: Избори не постоје због опозиције, већ због грађана
Зоран Лутовац, председник Демократске странке, говорио је вечерас као један од лидера на трибини Савеза за Србију у Суботици. Лутовац је подсетио да је и он био један од актера бојкота избора 1997. године, рекавши да та одлука није била ни мало лака, али да је она дала кредибилитет тадашњој опозицији да изведе промене 2000.

Каленић пијаца није полигон за Весићеву демагогију
Последње три године Врачарке и Врачарци муку муче са причама око реконструкције Каленић пијаце, чија реконструкција протиче као изградња Скадра на Бојани. Пројекат реконструкције пијаце постоји још из периода од пре 2016. године, односно када је одговорност за функционисање и развој Врачара носила Демократска странка.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Суботици (најава, 2.8.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у петак, 2. августа 2019. године на трибини Савеза за Србију у Суботици (просторије ГрО ДС Суботица, ул. Матка Вуковића 8/2, у 19 часова).

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ