lat

Најновије

Председник Зоран Лутовац са демократама Трстеника
У оквиру својих редовних страначких активности, председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговарао је данас са чланицама и члановима ДС у Трстенику.

Регионална конференција у оквиру пројекта Креирање регионалних јавних политика
Сами смо се окупили и одредили теме које ћемо на националном нивоу анализирати и сагледати у тоталитету како бисмо могли дати заједнички одговор на нивоу органа које представљамо – рекао је отварајући Конференцију, Милош Ђајић, председник УО Центра модерних вештина Демократске странке.

Драгана Ракић за Радио Франс о животу у Вучићевој Србији
Потпредседница Демократске странке Драгана Ракић разговарала је са Marie-Pierre Verot, новинарком Радио Франс о актуелној политичкој ситуацији у Србији и тенденцијама и појавама које карактеришу актуелни тренутак на међународној друштвеној сцени.

Зоран Лутовац са демократама Трстеника
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговараће у среду, 5. децембра 2018. године са чланицама и члановима Демократске странке у Општинском одбору ДС Трстеник (Ул. Миодрага Цетинца 20), са почетком у 17.30 часова.

Председник и потпредседници ДС са немачким социјалдемократама
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и потпредседници ДС др Александра Јерков и Дејан Николић састали су се са послаником СПД у немачком парламенту Јосипом Јуратовићем и шефом канцеларије Фридрих Еберт Фондације у Београду др Максом Брандлеом.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Трстенику
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у среду, 5. децембра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Трстенику.

Нови рекорди у запошљавању по Миладину Ковачевићу
Републички завод за статистику обjавио је најновије податке о процвату српске економије, на којима би позавидели и идеолози комунистичких режима.

Зашто ВБА не води истрагу о одавању војне тајне?
Ауторски текст Николе Лунића за Данас

Србија прва у Европи по броју функционално неписмених
Србија је прва у Европи по броју функционално неписмених, где више од милион људи нема ни основну школу, а хиљаде образованих младих сваког месеца одлази са картом у једном правцу, земља у којој се странка на власти хвали податком о 10 милиона ботовских прилога на годишњем нивоу.

Одлука о висини чланарине за 2019. годину
Висина чланарине за 2019. годину