lat

Најновије

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Ужицу (најава, 12.8.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у понедељак, 12. августа 2019. године на трибини Савеза за Србију у Ужицу (просторије ГрО ДС Ужице, ул. Димитрија Туцовића 34, Тржни центар „Париз“, локал бр. 18, у 19 часова).

Николић: Млади су на границама јер је држава на коленима
Дејан Николић, потпредседник Демократске странке

Кривци некажњени за паљење аутомобила у Баточини
Демократска странка упорно се залаже за независност институција и пуну заштиту грађана, бори се и бориће се против политичких злоупотреба и утицаја извршне власти на судске органе.

Хитно идентификовати лица која су претукла демонстранте испред Председништва
Савез за Србију најоштрије осуђује и тражи да се хитно идентификују они који су напали демонстранте, који су у складу са претходним договором са полицијом хтели да испред зграде Председништва оставе препоруке и закључке експертског тима протеста 1 од 5 милиона.

Тридесет шесто протестно окупљање у Београду: Бранимо природу и људе и друштво
Тридесет шесто протестно окупљање на Таразијама у Београду, било је прилика да се још једном укаже на свеопште разарање, природе и друштва, осиромашивање природних ресурса и нужности да се појединачно, као и организовано супротставимо у свакој тачки, сваком месту.

Једанаеста Нишка зона слободе (10.8.2019)
11. Нишка зона слободе одржана је испред ТЦ Калча 10.08.2019. године. Представници опозиционих странака које су потписале Споразум са народом разговарали су ове суботе са заинтересованим грађанима.

Језик у служби раскола
Ауторски текст Марине Николић за Данас

Лутовац: Нема ценкања о изборним условима
Интервју Зорана Лутовца за Данас

Лутовац у Нишу: Бојкот извеснији него излазак на изборе
Зоран Лутовац, председник Демократске странке, говорећи на трибини Савеза за Србију у Нишу поручио је да је сценарио бојкота извеснији него излазак на изборе и да у њему може да се истраје само ако се наступа заједно и сложно.

Право питање је зашто је власт села да разговара са опозицијом
Ауторски текст Драгане Ракић за Данас

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ