lat

Најновије

Лутовац: Демократска странка је јасно и недвосмислено за ЕУ
На питање да ли СзС ризикује да изгуби подршку проевропских бирача, Зоран Лутовац, председник Демократске странке каже да је ДС јасно и недвосмислено за ЕУ, ту дилема нема и додаје:

Зоран Лутовац у Шапцу, Ариљу и Пожеги (најава, 17.10.2019)
Председавајући Савеза за Србију и председник Демократске странке др Зоран Лутовац посетиће у четвртак, 17. октобра 2019. године Шабац, Ариље и Пожегу.

Врачар: Директоре, срећан одлазак у пензију!
Основна школа „Свети Сава“ на Врачару добија нову директорку! То и није вест ако се пође од претпоставке да је избор директорке регуларан и да је испоштована воља колектива.

Новинари против фантома
Вечерас испред здања Владе Србије у Немањиној окупили су се грађани како би исказали подршку новинарима Н1 који у условима неслободе и медијске контроле трпе притиске, перфидне инсинуације и директне атаке.

Лутовац: Нико са стране не може водити кадровску политику у Демократској странци
Председник Демократске странке Зоран Лутовац данас је упутио јавни позив члановима Демократске странке, симпатизерима и искреним борцима за демократију да се прекине са неплодотворним расправама, вербалним надмудривањима и јавним иступима који нас удаљавају од примарног циља: слободног друштва и државе која почива на принципима владавине права, слободе и једнакости.

Александрова лекција о моралу, истини и правди
Александар Обрадовић, недавно у тајности ухапшени радник „Крушика“, је својим открићем да је фирма која се повезује са оцем министра полиције Небојше Стефановића фактички пљачкала ваљевски „Крушик“ целој Србији одржао лекцију о моралу, истини и правди. Он је тиме отворио Пандорину кутију из које ће на све стране полетети бројне афере и криминалне радње напредњачке власти. Александрова лекција ће их скупо коштати.

Божовић: Напредњак Орлић поново предаје у Високој медицинској школи
Изјава Балше Божовића, народног посланика

Pretučeni student Dejan Bagarić: Plašim se za svoju bezbednost jer motivi napada nisu otkriveni
Oba napadača na studenta Dejana Bagarića, koji je pretučen u kampusu Novosadskog univerziteta 8. juna ove godine priznali su krivicu i oba su osuđena na uslovne zatvorske kazne u trajanju od šest i 12 meseci. U obrazloženju presude, međutim, uopšte se ne pominje motiv napada, a iz sudskih dokumenata koja su dostavljena oštećenom ne vidi se da su se tužilaštvo i sud uopšte bavili tim pitanjem.

Страх и безакоње владају Србијом
Колики страх влада Србијом показује да је јавности требало 20 дана да сазна да је узбуњивач из Ваљева А.О. ухапшен и да му је одређен притвор од 30 дана.

Ниш: Меморијални турнир у баскету „др Зоран Ђинђић“
У част Зорана Ђинђића у организацији нишког Градског одбора Демократске странке у овом граду је одигран меморијални турнир у баскету.