lat

Најновије

Лутовац, Бакић, Ђилас, Гајић, Марковић и Веселиновић на трибини „Како до победе“
Са идејом да настави серију трибина са представницима политичких странака, савеза, покрета, локалних иницијатива, и подстакнемо отворени разговор о најважнијим актуелним питањима која интересују јавност, удружење „Нови Оптимизам“, заједно са Друштвеним центром ННК и покретом „Чувари ватре“ организује трибину под називом „Како до победе- можемо (ли) заједно?!“.

Зоран Лутовац са демократама у Бачкој Паланци (најава, 15.8.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и председник ПО ДС Небојша Новаковић састаће се у четвртак, 15. августа 2019. године са чланством ДС у Бачкој Паланци (просторије ОО ДС Бачка Паланка, Ул. Жарка Зрењанина 43), у 19 часова.

Ивановић: Нема смене режима без јаке ДС
Интервју Александра Ивановића за Данас

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Лазаревцу
Зоран Лутовац, председник Демкратске странке, на вечерашњој трибини Савеза за Србију у Лазаревцу подсетио је да је само седам месеци прошло од реченице да нам неће испунити ни један захтев, до реченице да ће испунити све, и да поред тог несумњивог успеха грађана и опозиције, кредибилитет се не сме жртвовати, јер ће кредибилитет бити пресудан за прве слободне изборе.

Монструозност медијске машинерије за уништавање људи
О каквим слободним и фер изборима се може говорити у земљи у којој режим Српске напредне странке организује у сат времена да се са наменски украденог телефона објави лажно „сведочење“ Биљане Миленовић Стојановић, раднице Центра за социјални рад у Параћину на њеном фејсбук профилу којим се „оптужује“ председник општине Параћин Саша Пауновић и које одмах пренесу сви режимски медији са државним покривањем, а у којој ниједан од тих медија не објави њен деманти који се на истом профилу појавио сат вр ...

Кобре и 225 мунгоса
Ауторски текст Срђана Миливојевића за Данас

Лутовац и Зеленовић на трибини Савеза за Србију у Лазаревцу (најава, 14.8.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и Небојша Зеленовић, копредседник Демократске странке – уједињени, говориће у среду, 14. августа 2019. године на трибини Савеза за Србију у Лазаревцу (ресторан “Анпасан”, Милована Лазаревића 65, Лазаревац, у 19 часова).

Лутовац у Ужицу: Ни педаљ се нисмо одмакли од бојкота
Зоран Лутовац, председник Демократске странкем говорио је данас као лидер Савеза за Србију на трибини у Ужицу. Лутовац је рекао да се ни педаљ није одмакло од бојкота, упркос разговорима о условима за слободне и поштене изборе који трају на Факултету политичких наука.

Лутовац у Ужицу: Ни предаљ се нисмо одмакли од бојкота
Зоран Лутовац, председник Демократске странкем говорио је данас као лидер Савеза за Србију на трибини у Ужицу. Лутовац је рекао да се ни педаљ није одмакло од бојкота, упркос разговорима о условима за слободне и поштене изборе који трају на Факултету политичких наука.

Одговорност и извесност уместо несигурности
Шта је неопходно да би ми, млади људи у Србији рекли: овде је страва живети?

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ