lat

Најновије

Председник Зоран Лутовац са демократама Сомбора и Апатина
У оквиру својих редовних страначких активности, председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговарао је данас са чланицама и члановима ДС у Сомбору и Апатину.

Председник Зоран Лутовац гост ТВ Наша
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац гостоваће у среду, 12. децембра 2018. године од 11 часова на ТВ Наша.

Зоран Лутовац са демократама Сомбора и Апатина
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац разговараће у уторак, 11. децембра 2018. године са чланицама и члановима Демократске странке у Сомбору (Градски одбор, Ул. Миодрага Цетинца 20, у 18.00 часова) и Апатину (Општински одбор, Ул. Српских владара 50, у 20.00 часова).

Маја Виденовић у Инсајдер дебати на ТВ Н1 (12.12.2018. у 21 час)
Народна посланица Демократске странке Маја Виденовић учествоваће у среду, 12. децембра 2018. године од 21 час у Инсајдер дебати на телевизији Н1.

Захтевамо јединствен ценовник техничког прегледа возила
Демократска странка захтева од Владе Србије да одреди јединствену цену техничког прегледа. Цене техничких прегледа варирају од града до града и крећу се у распону од 2.000 до 6.000 динара за путничка возила.

Препуна сала на завршној конвенцији Савеза за Србију у Драгачеву
У препуној сали Дома културе у Гучи одржана је завршна конвенција Савеза за Србију “Савез за Драгачево – Милан Радичевић”. На конвенцији су говорили кандидати за одборнике Савеза за Драгачево, као и лидери Савеза за Србију.

Председник Зоран Лутовац на завршној конвенцији Савеза за Србију у Гучи
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац учествовао је на завршној конвенцији Савеза за Србију у Гучи.

Зоран Лутовац на завршној конвенцији Савеза за Србију у Гучи
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у понедељак, 10. децембра 2018. године на завршној конвенцији Савеза за Србију у Гучи.

Горан Ћирић гост емисије Прави угао
Председник посланичког клуба Демократске странке у скупштини Републике Србије Горан Ћирић биће гост у емисији "Прави угао" ауторке Љубице Гојгић која се емитује у понедељак (10.12.2018. год) са почетком у 17.20 часова на ЈМУ Радио-телевизија Војводине

Тамара Трипић на годишњој конференцији ПЕС
У петак и суботу одржана је годишња конференција ПЕС-а у Лисабону. Уз разматрање извештаја о раду, аналази планских активности и разматрању текуће проблематике, извршен је избор за руководства ПЕС и ПЕС Вомен, као и припреме за предстојеће изборе за Европски парламент.