lat

Најновије

Председник ДС Зоран Лутовац у Новој Вароши
Председник Демократске странке Зоран Лутовац одржаће данас састанак са чланством Демократске странке у Новој Вароши.

Савез за Србију: РЕМ да казни РТС и РТВ и укине националну фреквенцију ТВ ПИНК
Лидери Савеза за Србију одржали су ванредну конференцију за медије испред РЕМ-а и поручили да ово независно регулаторно тело за електронске медије не сме да буде још једна режимска испостава већ да мора под хитно обезбедити пуну примену Закона о електронским медијима.

Трибина Савеза за Србију у Новој Вароши
Савез за Србију одржаће у среду, 17. октобра 2018. године трибину у Новој Вароши.

Савез за Србију у Лучанима: Не дозволимо да поклоне „Милан Благојевић“ као што су ПКБ
Лидери Савеза за Србију су у пуној сали Дома културе у Лучанима разговарали са грађанима о бољим условима за пољопривреднике, мерама за останак младих у том месту и о судбини фабрике „Милан Благојевић“ која, како су истакли, не сме доживети судбину ПКБ-а.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Лучанима
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у понедељак, 15. октобра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Лучанима.

Лутовац: Савез је потребан јер живимо у заробљеној држави
Живимо у заробљеној држави у којој су заробљене институције, јавно мњење, а партије немају могућност да исказују своје посебности, и да имамо такву државу савез опозиције не би ни био потребан, рекао је председник ДС Зоран Лутовац.

Округли сто опозиције: Како до поштених избора?
Представници свих опозиционих политичких странака, покрета, група грађана и скупштинских посланичких група састали су се данас на првом заједничком састанку у Народној скупштини и сложили се да тренутно у Србији нема услова за одржавање фер и поштених избора.

Савез за Србију у Бору: Вратити грађанима националне ресурсе продате по прениској цени
Лидери Савеза за Србију поручили су на скупу у Бору да ће по доласку на власт национализовати и вратити грађанима рудна богатства, воду и земљиште који су продати по нижој цени подмићивањем људи на власти.

Председник ДС Зоран Лутовац са демократама Звездаре
Председник Демократске странке Зоран Лутовац одржаће данас састанак са чланством Општинског одбора Демократске странке Звездара.