ћир

Najnovije

Zoran Lutovac gost Novog dana na TV N1 (najava, 20.8.2019)
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac gostovaće u utorak, 20. avgusta 2019. godine u emisiji Novi dan na TV N1.

Tek sledi desant SNS na Paraćin?
Koristeći slučaj osuđene bivše direktorke Centra za socijalni rad Paraćin, višegodišnja opstrukcija rada Opštine sa republičkog nivoa dostigla je uznemiravajuće razmere.

Lutovac razgovarao sa Majom Pavlović, vlasnicom TV K9
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac danas je u razgovoru sa vlasnicom novosadske televizije K9 Majom Pavlović koja sedmi dan štrajkuje glađu ispred sedišta REM, osudio ignorantski odnos nadležnih organa i neodgovorno ponašanje premijerke koja nije učinila ništa iz svoje nadležnosti kako bi prestali razlozi za ovaj vid borbe protiv onemogućavanja rada slobodnih medija.

Ne plašimo se i ne zaustavljamo!
Prošlonedeljna brutalnost pripadnika vojne elitne jedinice angažovane da se stara o bezbednosti Aleksandra Vučića i korišćenje sile u nameri da se zaustave mladi ljudi, učesnici građanskog protesta, bili su i tema večerašnjeg, 37. po redu i razlog zbog koga je večeras kod Terazijske česme bilo primetno više ljudi.

Bojkot je sredstvo, a ne cilj
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac izjavio je da se ta stranka sprema da osvoji slobodne i poštene izbore koji nisu cilj već stepenik ka promenama društva iz korena.

Stanković: Vlast nastavlja sa politikom kažnjavanja građana
“Opozicija u Nišu bojkotovala je i današnju sednicu Skupštine grada jer se njen rad ne odvija u duhu demokratije. Skupština samim tim nema legitimitet i odluke koje se donose nisu legitimne, identična je situacija kao i u Republičkom parlamentu. To vam je srpska nedemokratska matrica koju je nametnula SNS” - izjavio je Miodrag Stanković šef odborničke grupe DS u Skupštini grada Niša.

Najava: 37. protest #1od5miliona u Beogradu - Aleksandre Vučiću, ne plašimo te se ni kada šalješ vojsku na nas!
37. protest #1od5miliona u Beogradu biće održan 17. avgusta sa početkom u 19 časova kod Terazijske česme.

Paunović: “Montirani procesi” u Paraćinu - napad SNS na opštinu
Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović u skandalima koji potresaju ovu opštinu, uz akcije tužilaštva i policije, vidi napad Srpske napredne stranke (SNS) na jednu od retkih opština u kojima naprednjaci nisu na vlasti.

Bez političke volje nema rešenja problema aerozagađenja
Zaštita životne sredine, rešenje problema aerozagađenja bile su teme "Razgovora pod lipom" na kojoj su učestvovali dr Branimir Jovančić, Miodrag Kapor, Dragana Rakić, Dejan Bulatović i Dragan Petrović.

Lutovac i Novaković u Bačkoj Palanci: Bojkot nije čekaonica za bolja vremena
Zoran Lutovac, lider Demokrastke stranke i Nebojša Novaković, predsednik Pokrajinskog odbora DS, razgovarali su sa demokratkinjama i demokratama Bačke Palanke.

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE