ћир

Najnovije

Više od 20.000 građana na protestu Stop krvavim košuljama
Okupljanje je počelo u 18 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta, gde su se građanima obratili akademik Dušan Teodorović i glumac Tihomir Stanić, a potom je organizovana šetnja od platoa do zgrade u kojoj je sedište predsednika Srbije, zatim Skupštine Srbije i zgrade Radio-televizije Srbije.

Formiranje takozvane Vojske Kosova destabilizuje ceo region
Savez za Srbiju najoštrije osuđuje formiranje takozvane vojske Kosova. Ovim činom se direktno krši rezolucija 1244 Saveta bezbednosti i destabilizuje ceo region.

Opozicioni savezi, stranke i pokreti potpisali zajedničke uslove za slobodne i fer izbore
Predstavnici opozicionih saveza, stranaka i pokreta potpisali su danas Zajedničke uslove za sprovođenje slobodnih i poštenih izbora i tom prilikom istakli da su, bez obzira na međusobne razlike, jedinstveni u stavu da će se ujedinjeno i sinhronizovano boriti za fer izborne uslove.

SzS otkrio identitete napadača u Kruševcu i Lučanima: Pronaći i nalogodavce!
Savez za Srbiju je obeledanio imena osumnjičenih za prebijanje lidera Levice Srbije Borka Stefanovića u Kruševcu, ali i to da je počinilac nedavnog fizičkog napada na kandidatkinju SNS za odbornicu u Lučanima zapravo član i aktivista SNS.

Žena nije valuta za plaćanje glasova
Izbori koji su u svakoj civilizovanoj zemlji test demokratije u Srbiji su izvgavanje ruglu i same ideje o fer uslovima, regularnim procedurama i poštovanju jednakosti i prava. Opština Lučani predstavlja poligon za isprobavanje celokupne tehnologije vlasti SNS i metodologije pritisaka i manipulacija kojima se ona čuva.

Ko pali kuće novinarima u Srbiji?
Neprestano smo ukazivali na dramatično gušenje medijskih sloboda, pravim imenom nazivali agresiju i primitivizam kojim govori vlast, opominjali da je veza između verbalnih i fizičkih napada očita, a nekažnjena.

Zoran Lutovac sa demokratama u Lučanima
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac razgovaraće u četvrtak, 13. decembra 2018. godine sa članicama i članovima Demokratske stranke na tribinama DS u Lučanima (Milatovići u 15 časova, Kaona u 17 časova, Kotraža u 19 časova).

Pronaći napadače, ali i nalogodavce napada na novinara portala Žig info
U Srbiji je danas lakše izbrojati dane kada neko nije napadnut zbog izgovorene reči ili zbog razotkrivanja kriminala. Nasilje je naša svakodnevica. Više se ne pitamo da li će biti nasilja, već ko je sledeći.

Predsednik DS Zoran Lutovac na tribini Saveza za Srbiju u Rakovici
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac govoriće u sredu, 12. decembra 2018. godine na tribini Saveza za Srbiju u Rakovici.

Igor Momčilović: Predizborni budžet
Šta novo donosi predlog državnih prihoda i rashoda za 2019.

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE