ћир

Najnovije

Predsednik Zoran Lutovac sa članicama i članovima DS Voždovca
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac održaće u subotu, 20. oktobra 2018. godine u 15 časova sastanak sa članicama i članovima Opštinskog odbora Demokratske stranke Voždovac.

Gorica Mojović: Ponižavanje institucija kulture
„Najnovije promene u Muzeju Nikole Tesle i Narodnom pozorištu dramatična su potvrda kako ova vlast ponižava institucije, ovog puta kulture.“, kaže za Danas Gorica Mojović...

Lideri Saveza za Srbiju u Nišu: Zaustavićemo rasprodaju Srbije!
Lideri Saveza za Srbiju danas su u Nišu upozorili da je u toku najveća rasprodaja u istoriji naše zemlje – prirodnih i privrednih bogatstava, pa čak i ljudi. O takvoj pljački Srbije, istakli su, većina medija ne izveštava, jer su u službi režimski dirigovane paralelne stvarnosti, ali sve veće okupljanje građana oko Saveza za Srbiju šalje jasnu poruku – „Vučićevom rijalitiju uskoro je kraj“.

Zoran Lutovac na tribini Saveza za Srbiju u Nišu
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac govoriće u petak, 19. oktobra 2018. godine na tribini Saveza za Srbiju u Nišu.

Vlada Republike Srbije krije da se siromaštvo povećalo pod vlašću SNS
Iako Vlada Republike Srbije negira saopštenje Demokratske stranke o katastrofalnom broju apsolutno siromašnih građana, iz podataka na koje se i sama poziva vidi se da je stopa siromaštva povećana u vreme vlasti SNS.

Predsednik DS Zoran Lutovac sa demokratama Rakovice
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac održao je sastanak sa članstvom Opštinskog odbora Demokratske stranke Rakovica.

Osuda uvreda upućenih poslanici Gordani Čomić
Forum žena Demokratske stranke najoštrije osuđuje mizoginiju i uvrede upućene poslanici Gordani Čomić u srpskom parlamentu. Seksistička omalovažavajuća retorika postala je deo ustaljenog vokabulara radikalskog predstavnika na mestu gde bi trebalo da se čuje glas građana i zastupaju njihovi interesi.

SZS: Srbija se pretvara u zemlju siromaštva i jeftine radne snage
Lideri Saveza za Srbiju poručili su na tribini u Novoj Varoši da se Srbija pretvara u zemlju siromaštva i jeftine radne snage i da se takvoj politici mogu suprotstaviti samo ako su jedinstveni.

Više od pola miliona građana Srbije živi u apsolutnom siromaštvu
Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

PRATITE NAS

STOP MEDIJSKOM MRAKU!

Preuzmite besplatnu
mobilnu aplikaciju sa Play Store ili App store prodavnice

KATEGORIJE