lat

Најновије

Зоран Лутовац: Циљ СЗС је нормализација живота у Србији
Кажу неки да је Савез за Србију десничарски и да ДС-у није место у њему. Кажу да ће ДС изгубити идентитет унутар Савеза. Нити је Савез десничарски, нити ће ДС изгубити идентитет унутар Савеза. Напротив! – поручио је председник Демократске странке Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Панчеву.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Панчеву
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у уторак, 25. септембра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Панчеву.

Зоран Лутовац: Већина у Србији жели суштинске промене
Интервју Зорана Лутовца за Блиц

Лабилократија
Ауторски текст Зорана Лутовца за Време У ВЕЋИНИ ДРЖАВА, МЕЂУТИМ, МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕМОКРАТИЈЕ СЕ ОБЕЛЕЖАВА МНОГО ВИШЕ КАО ИДЕАЛ НЕГО КАО ДОСТИГНУЋЕ. У СРБИЈИ, СВАКАКО. ДЕМОКРАТИЈОМ СЕ У СРБИЈИ ДАНАС НАЗИВА ИНСТИТУЦИОНАЛНИ СИСТЕМ ВЛАСТИ У КОЈЕМ ПОЈЕДИНЦИ БЛИСКИ АУТОРИТАРЦУ ПУТЕМ ГЛАСОВА У НЕРЕГУЛАРНИМ УСЛОВИМА СТИЧУ ФОРМАЛНИ ЛЕГИТИМИТЕТ И ФАКТИЧКУ МОЋ ДА ОДЛУЧУЈУ О СВЕМУ

Влада наставља да наноси штету пензионерима
Изјава Зорана Ивошевића, бившег судије Врховног суда и универзитетског професора у пензији

Руке Вучићевог режима све дубље у џеповима пензионера
Изјава народног посланика Демократске странке Балше Божовића

Лутовац: Србија у транзицији из недовршене у "заробљену државу"
Председник Демократске странке Зоран Лутовац изјавио је на трибини Савеза за Србију у Врању да се Србија налази у транзицији из недовршене државе у "заробљену државу".

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Врању
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у четвртак, 20. септембра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Врању.

Продаја земље – политика СНС
Ускоро ће бити врло јасно ко се крије иза тајних уговора са Арапским Емиратима и сви учесници ће бити процесуирани за дела која нису само привредни криминал већ велеиздаја Србије и отуђење стратешких ресурса грађана.

Трибинa Савеза за Србију у Пожаревцу
Председник ДС др Зоран Лутовац учествује на трибини Савеза за Србију у Пожаревцу.