lat

Најновије

Потписници Споразума са народом неће учествовати на скупштинском заседању у понедељак
Политичке странке, покрети и савези потписници Споразума са народом неће учествовати на заседању Народне скупштине Републике Србије у понедељак о КиМ, које није ништа друго до ријалити сеанса и ново глуматање председника Србије са лажном опозицијом.

Држава одговорна за затварање фабрике „Спилит“ у Врању
Демократска странка захтева утврђивање одговорности за ситуацију у којој се нашло преко 300 радника фабрике намештаја „Спилит“ у Врању, која је преко ноћи затворена одлуком власника, без испуњавања елементарних обавеза према запосленима и локалној самоуправи која им је омогућила пословање.

Формирана Слободна зона пијаће воде
Синоћ су се грађани Зрењанина још једном окупили како би исказали незадовољство чињеницом да пречистач воде не ради и да је забрана воде за пиће у Зрењанину још увек на снази, упркос бројним обећањима власти. Том приликом формирана је Слободна зона пијаће воде, грађани су доносили флашице са водом, а могли су се њоме и послужити.

Подршка кандидатима ПЕС на изборима за Европски парламент
Поштовани, Желимо ПЕС-у и свим његовим чланицама да постигну одличне резултате на предстојећим изборима за Европски парламент. Верујемо да је од велике важности да све странке ПЕС-а повећају свој утицај на политичке процесе у Европској унији. Тврдимо да ће одбрана најважнијих европских вредности демократије, владавине права и људских права, која су тренутно под опсадом на нашем континенту, бити отежана без већег поштовања социјалних питања и социјалних реформи и повећане солидарности и социјалне кохезије.

Пауновић: Затвара се свака могућност за демократски процес
Узрок ружне слике са локала, пуне инцидената, Саша Пауновић, председник општине Параћин, који и сам добија претње на друштвеним мрежама, види у притиску СНС да по сваку цену и на сваки начин узме све локалне власти.

Фантоми који штрајкују глађу добили свог полицајца и камеру
Представнице Асоцијације слободних одборника, предвођене Драганом Ракић, посетиле су данас двојицу Зрењанинаца који штрајкују глађу због воде.

Слободна зона Мајданпек (најава, 23.5.2019)
Градски парк Мајданпек, четвртак, 23. мај 2019. године

Корак ближе победи над СНС режимом
Ауторски текст Драгане Ракић за Данас

Градска власт спроводи гетоизацију центра Београда
Демократска странка Стари град најоштрије осуђује ново затварање центра Београда за саобраћај од стране Горана Весића, овог пута на Варош капији. 

Лутовац: Аутократа влада на основу лажи и страха
Интонирањем државне химне почела је Оснивачка Скупштина Савеза за Србију на општини Звездара. Након 1. септембра прошле године када је Савез званично формиран на републичком нивоу не постоје више дилеме око задатака, циљева и приоритета, констатовано је на оснивачкој скупштини. Покретач окупљања и заједничког деловања је враћање достојанства људима и сигурност и нормалност у односе.