lat

Најновије

ДС Панчево: Истина о АТП-у
Демократска странка најоштрије се противи одлуци градоначелника Саше Павлова за доделу концесије за обављање линијског превоза на територији града Панчева.

Протест, Плато, субота, 23.11.2019. у 18 часова
После 21. новембра ништа више није исто. Прва победа и доказ да је Синиша Мали лажирао докторат!

Новаковић: Споменик жртвама Другог светског рата у Новом Саду се односи и на злочинце
"Брише се разлика између злочинаца и жртава, између фашиста и антифашиста"

Србија је мирна лука за организовани криминал
Ауторски текст Петра Радојчића за "Данас"

Демократска омладина: Плагијатору Синиши Малом поручујемо - срамота траје вечно!
Пре свега, као Демократска омладина, желимо да се захвалимо Одбору за професионалну етику Универзитета у Београду, јер је на крају стао на страну истине. Такође је послао поруку свим младима да њихове дипломе које су зарадили залагањем и учењем нешто вреде. Храброст Одбора је велика, јер знамо да су трпели притиске од стране представника власти.

Веселиновић: Цела Влада да поднесе оставку
Једино што преостаје након одлуке Одбора за професионалну етику Београдског универзитета да је докторски рад Синише Малог плагијат, јесте да он и цела Влада Србије поднесу оставке.

Јерков: Доказани плагијат Малог разлог за смену
Вест да је Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду упркос притисцима реЖима прогласио докторат Синише Малог за плагијат, охрабрујућа је порука не само свим студентима у Србији, него и свима онима који у овој земљи желе да поштено и вредно раде и живе од свог труда и рада. Ово мора бити разлог за његову смену у Скупштини Србије, јер је он овим нечеститим и неморалним чином нанео штету не само академској заједници, него и целој држави.

Лесковачка опозиција тражи да тужилаштво покрене истрагу око реконструкције школе „Јосиф Костић“
Можда је градоначелник преузео на себе политичку одговорност око свих грешака које су се јавиле током реновирања зграде Основне школе „Јосиф Костић“ у Лесковцу, али за све пропусте мора неко кривично да одговара и у то морају да се укључе надлежни органи, рекли су на данашњој конференцији за новинаре испред дворишта школе представници лесковачке опозиције.

Разговор са грађанима Чукарице
Одборници СзС Чукарице данас су у време одржавања седнице општинске Скупштине одржали једну у низу акција у циљу остваривања непосредне комуникације са грађанима.

Међународни Дан детета
Иако Конвенција о правима детета постоји три деценије, сведоци смо, нажалост, како се деци у Србији свакодневно ускраћују њихова права.