lat

Најновије

Трипић (ДС): 20 жена убијених од почетка године доказ да институције не раде
Поводом обележавања Дана сећања на жене убијене у партнерском насиљу, Тамара Трипић, потпредседница Демократске странке, подсетила је да је ове године 20 жена насилно убијено и да институције не раде свој посао на превенцији насиља и заштити жртава.

Гордана Чомић и њен тим први прикупили подршку одбора за кандидатуре
Кандидаткиња за председницу Демократске странке Гордана Чомић и њен тим први су прикупили довољан број подршке одбора како би могли да буду проглашени за кандидате на изборима за органе странке који ће бити одржани на XX изборној скупштини ДС.

Честитамо Дан Европе: За просперитетну Србију у породици европских народа
Демократска странка честита свим грађанима Србије Дан Европе. Овај дан симболизује победу слободне, уједињене, демократске, солидарне и хуманистичке Европе над силама мрака које су цео континент одвеле у највеће страдање двадесетог века. Управо темељући се на сарадњи, разумевању, толеранцији и развоју, Европа је изградила најбоље место за живот на планети.

Представљање кандидата за председника и потпредседнике Демократске странке у ГрО Смедерево
08.05.2018. у 20:00, просторије Градског одбора Смедерево, члановима ДС представиће се:

Представљање кандидата за председника и потпредседнике Демократске странке у ОО Бачка Паланка
08.05.2018. у 19:00, Бачка Паланка, Жарка Зрењанина 43, зграда Комитета (сала 1), члановима ДС представиће се:

Манојловић: Стефановић да поднесе оставку због убистава жена
Татјана Манојловић, потпредседница Форума жена Демократске странке, изјавила је поводом још једног убиства жене које се десило у Косјерићу, да „министар унутрашњих послова Небојша Стефановић мора да поднесе оставку због 20 жена које су убијене само у овој години.“

Лечић предао изјаву о кандидатури за председника ДС: Да поново засија светло Демократске странке
Потпредседник Демократске странке Бранислав Лечић предао је данас званичну изјаву о намери да се кандидује за председника странке и том приликом изјавио је да је кандидат странке у целини те да му је жеља да странка поново доживи своју ренесансу повратком на идеје због којих је и основана.

ДС обележила славу странке: Демократе ће истрајати на променама које су потребне Србији
Демократска странка обележила је данас у Крагујевцу славу странке – Ђурђевдан, уз поруку да Србија може да буде модерна европска земља, али да мора много тога да се промени, као и да ће демократе истрајати на том послу.

Форум жена ДС: Политика ове власти је укидање синдиката и радничких права
Сузана Бојковић испред Форума жена Демократске странке позвала је министра рада Зорана Ђорђевића да се „не шета за камере већ да обезбеди поштовање Закона који прописује да радници имају право на синдикално организовање.“

Обрасци за кандидатуру за избор председника Покрајинског одбора ДС за Војводину
Обрасци за кандидатуру за избор председника Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину: Изјава о намери кандидовања за избор председника Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину, Изјава о прихватању кандидатуре за председника Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину, Кандидатура за избор председника Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину од стране општинског или градског одбора, Кандидатура за избор председника Покрајинског одбора Демократске стран ...