lat

Најновије

Трипић: Реконструкција не може да сакрије неуспех Вучићевог режима
Тамара Трипић, потпредседница ДС, изјавила је да галама о наводној реконструкцији Владе служи да се скрене пажња јавности са њеног неуспеха те да решавање дугогодишње економске кризе није могуће уколико комплетна Влада не буде смењена, а режим Александра Вучића који већ шесту годину господари животом у Србији, не буде у целости демонтиран.

Вулинова приватизација државе
Ауторски текст Петра Радојчића за Данас

Победа за наш град: Власт у Зајечару изгубила легитимитет, тражимо ванредне локалне изборе
Коалиција „Победа за наш град“ одржала је конференцију за медије са које је поручено да су јуче одржани избори за чланове Савета месних заједница у Зајечару показали да градска власт нема легитимитет и да је неопходно у што краћем временском року одржати ванредне локалне изборе.

СНС воли све оне који лако клекну
Ауторски текст Драгане Ракић за "Данас"

Патологија београдских избора
Ауторски текст Бодина Старчевића за Данас

Демократска странка обележила петнаесту годишњицу од убиства др Зорана Ђинђића
Демократска странка је низом активности данас обележила петнаесту годишњицу од убиства премијера Републике Србије и председника Демократске странке др Зорана Ђинђића.

Шутановац на Главном одбору: Визија Демократске странке је модернизација Србије
Председник Драган Шутановац поднео је оставку данас на седници Главног одбора Демократске странке. Он је том приликом истакао да прекида стару праксу, те да остаје у Демократској странци. У јавном делу седнице Шутановац је истакао да је ДС његова кућа и захвалио се још једном свим грађанима који су указали поверење Демократској странци на претходним локалним изборима али и на свим изборима у преходних годину и по дана.

Обележавање годишњице убиства др Зорана Ђинђића
Демократска странка ће обележити годишњицу убиства председника Демократске странке и првог демократског премијера Србије др Зорана Ђинђића у понедељак, 12. марта 2018. године.

Драгослав Шумарац в.д. председника београдског одбора ДС
Професор Драгослав Шумарац изабран је за в.д. председника Градског одбора Демократске странке Београд.

Финале 13. такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића
Финале 13. такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића биће одржано у понедељак, 12. марта 2018. године, са почетком у 13 часова у Дворани Културног центра Београда (Коларчева 6, Београд).

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ