ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Врата покрету Доста је било су широм отворена

- A +
Председник Градског одбора Демократске странке Београд Балша Божовић (Фото сервис ДС, архива)Београд, 18. маја 2016.

Председник Београдског одбора Демократске странке (ДС) Балша Божовић упутио је нови позив покрету "Доста је било" да се постигне договор о заједничкој власти у општинама Стари град и Врачар и додао да му није јасно због чега се са преговорима одуговлачи.

"С обзиром на то да делимо исте вредности, потпуно је природно да будемо и заједно на власти у ове две општине. Позив остаје и Покрету Доста је било су широм отворена врата", казао је Божовић.

Функционер демократа је истакао да Демократска странка не кокетира са Српском радикалном странком (СРС) и Српском напредном странком (СНС) и да их сматра истом политичком породицом.

Божовић је навео и да је ДС испунила апсолутно све на чему је инсистирао покрет Доста је било, па се сада поставља питање да ли је њихово одуговлачење, заправо кокетирање са СРС и СНС.

"Позивам на одговорност и поштовање воље грађана у општинама Стари град и Врачар, а она је у овом случају на страни Демократске странке", казао је Божовић.

Он је подсетио да је ДС подржала покрет Доста је било у тренутку када је постојала могућнот да он буде оштећен и да тиме на републичком нивоу не буде испоштована воља грађана, па сада то очекује покрета на чијем челу је Саша Радуловић.

(Према вести агенције Бета)

Повезане вести

Шутановац и Заев: Наставак међусобне сарадње

Шутановац и Заев: Наставак међусобне сарадње

Београд, 21. новембра 2017.Председник Демократске странке Драган Шутановац састао се са председником Владе Републике Македоније и СДСМ Зораном Заевим у Београду. Разменили су...
Срђан Миливојевић (Фото: Данас, архива)

Вучићеве сеансе и непријатељски зачини

Крушевац, 20. новембра 2017.Ауторски текст Срђана Миливојевића за Данас Упутство за употребу страха по рецепту Српске напредне странке У Србији, у којој се грађани од малена плаше убитачним...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

Шутановац: Замајавали грађане иако су знали да неће расписати изборе

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да су напредњаци на челу са Александром...
Председник Демократске странке Драган Шутановац (Фото архива)

ДС наставио парламентарну офанзиву: 24 анкетна одбора о аферама СНС

Београд, 18. новембра 2017.Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је да је ДС предала у процедуру Народне скупштине 24...
Демократска странка

ДС Војводине: СНС власти да прекину са издавањем земље на штету војвођанских пољопривредника

Нови Сад, Зрењанин, 17. новембра 2017.Одборници СНС и њених коалиционих партнера у Скупштини града...