ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Ђелић: Нудимо извесност и наставак борбе за легитимне циљеве

- A +
Члан Председништва Демократске странке Божидар Ђелић (ФоНет, архива)Пећинци, 22. априла 2012.

Члан Председништва Демократске странке Божидар Ђелић изјавио је у Пећинцима да ће грађани Србије на Ђурђевдан имати веома јасан избор, а то је извесност и наставак борбе за легитимне циљеве земље које нуди Демократска странка.

"С друге стране је неизвесност с људима који ништа нису урадили у животу и који су увек мењали своје мишљење", рекао је Ђелић учествујући у каравану Демократске омладине који је после Руме, посетио Пећинце.

Божидар Ђелић је казао да ДС има "екипу која своје планове може да спроведе у дело, а с друге стране су људи који су мењали суштински мишљење о најбитнијим питањима и нема никаквих гаранција да то неће поново учинити".

Он је поручио младима у тој сремској општини да екипа коју предводи председник Борис Тадић има веома јасне планове за остваривање политике према младима којом ће бити обезбеђено да они имају боље услове за образовање и запошљавање.

"Знамо веома добро да нема будућности ако млади не одлуче да остану у нашој земљи и ова криза не треба да нас заварава, јер и она ће проћи", нагласио је Ђелић.

Одговарајући на питања младих, Ђелић је нагласио да је "пут председника Тадића и Демократске странке пут извесности, без чаробног штапића, али с огромном вољом и снагом да се иде напред".

Он је подсетио да је у протекле четири године, за време Владе коју је предводила ДС, први пут после 30 година, изграђено 160 километара аутопута кроз Србију.

Божидар Ђелић је додао да на основу остварених резултата, Демократска странка може да обећа да ће, ако победи на изборима, довршити аутопут на Коридору 10 до краја мандата следеће владе.

Председник Општинског одбора Демократске странке Пећинци Живко Марковић је нагласио да ова сремска општина, у којој је протеклих година стигло више страних инвеститора, планира да за кратко време искорени незапосленост.

Он је додао да до краја ове и почетка идуће године у Пећинцима посао треба да добије 900 незапослених, међу њима највише младих.

О решавању проблема младих присутнима су говорили и функционери Демократске омладине Љубан Панић и Јелена Милиновић.

(Извор: Танјуг)

Повезане вести

Демократска странка

Проглашена листа: ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД под бројем 4

Београд, 17. јануара 2018.Градска изборна комисија прихватила је вечерас листу ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД - Демократска странка, Социјалдемократска странка, Нова странка...
ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

ДА ОСЛОБОДИМО БЕОГРАД: Предата листа Демократске странке, СДС, Нова, Зелени

Београд, 17. јануара 2018.Коалиција окупљена око Демократске странке, коју чине Социјалдемократска странка, Нова странка и...
Демократска странка

Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке (16.01.2018)

Београд, 16. јануар 2018.Локације и време прикупљања потписа за листу Демократске странке у уторак, 16. јануара 2018....
Демократска странка

СДС подржао Шутановца: Наставља се уједињење опозиције

Београд, 15. јануара 2018.Социјалдемократска странка и њен председник Борис Тадић подржали су данас кандидатуру Драгана Шутановца за градоначелника Београда,...
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac (Foto arhiva)

Успех је једино смена Вучићевог режима

Београд, 14. јануара 2018.Размишљамо о томе да листу назовемо “Листа против Александра Вучића” јер је крајње лицемерно кад Вучић каже да ми не волимо Београд - каже у интервјуу за “Блиц”...