ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС-ЗЗШ: Грађани у недељу бирају између две јасне опције

- A +
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац, Демократска странка, ЗЗШ (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)Крагујевац, 21. априла 2016.

Представници листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац (Демократска странка, ЗЗШ) још једном су позвали Крагујевчане да у што већем броју изађу на биралишта 24. априла. Тога дана, речено је на конфернцији за медије, бирају власт која ће их водити у наредне четири године.

Крагујевчани у недељу, 24. априла бирају између две опције, истакао је кандидат за градоначелника Верољуб Стевановић. Својим гласом, рекао је Стевановић, одлучиће да ли су за ауторитет базиран на резултатима или застаршивању, за боље уређени комунални сектор или поверен посао приватницима, за инвестиције попут Плазе, Завода за хитну медицинску помоћ, затворених базена или за оно што су имали прилику да виде у претходних годину и по дана.

Циљ нам је да у недељу, између осталог и заштите резултат свих странака како би грађани имали власт по својој мери, рекао је Душан Обрадовић, одборнички кандидат и кандидат за народног посланика. Обрадовић је истакао да је сигуран да су Крагујевчани већ одлучили и да ће 24. априла гласати по својој савести за власт која ће их водити у наредне четири године и да ће то бити управо људи са листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац (Демократска странка, ЗЗШ) који иза себе имају резултате и кредибилитет који гарантује напредак у даљем развоју Крагујевца и његов повратак на место које му припада.

Представници Демократске странке и Заједно за Шумадију још једном су позвали суграђане да их 24. априла подрже у борби за Крагујевац и праведну Србију.

Градски одбор Демократске странке Крагујевац

Повезане вести

Конференција за медије коалиције Заједно за Крагујевац (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

Крагујевац: Коалиција Заједно за Крагујевац једина права опозиција

Крагујевац, 20. маја 2016.У новом сазиву градског парламента једина права опозиција биће у редовима...
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац, Демократска странка, ЗЗШ (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

ДС-ЗЗШ: 24. априла крај понижавања грађана Крагујевца

Крагујевац, 5. априла 2016.Српска напредна странка, иако има и локалну и републичку власт, није успела да сачува статус...
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

Крагујевац: Подршка коалицији ДС-ЗЗШ

Крагујевац, 1. априла 2016.Бивши одборник и шеф Одборничког клуба ЛДП-а (2012-2014) Марко Николић подржао је изборну листу Верољуб Верко Стевановић – Заједно...
Конференција за медије у Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу (Фото: www.kragujevac.ds.org.rs)

Заједно за Крагујевац: Искрени договор са грађанима Крагујевца

Крагујевац, 18. марта 2016."У име изборног штаба и целог победничког тима Демократске странке и Заједно за...
Конференција за медије у Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу (Фото: www.kragujevac.ds.org.rs)

Крагујевац: Захтевамо хитно отварање завршене деонице ауто-пута Крагујевац–Баточина

Крагујевац, 14. марта 2016.Ових дана када је у Србији актуелно отварање...