ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Крагујевац: Подршка коалицији ДС-ЗЗШ

- A +
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)Крагујевац, 1. априла 2016.

Бивши одборник и шеф Одборничког клуба ЛДП-а (2012-2014) Марко Николић подржао је изборну листу Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац (Демократска странка – ЗЗШ).

Марко Николић је рекао да се 25 година залаже за демократизацију Србије и да је на том путу често сретао Верољуба Стевановића, са којим је било периода слагања и неслагања, али сада је дошао моменат да подржи кандидатуру Верка Стевановића за градоначелника Крагујевца.

"Све подсећа на несрећне деведесете и дошло је време да се сви окупимо и поново оживимо Крагујевац, његов развој и демократизацију. Зато је најбоље да подржимо Верка Стевановића и све оно што ради за Крагујевац, да подржимо његову кандидатуру и одборничку листу", рекао је Николић.

Председник Градског одбора Демократске странке и кандидат за одборника и посланички кандидат на листи За праведну Србију Душан Обрадовић, изразио је захвалност Марку Николићу, са којим гаји дугогодишње и породично пријатељство. Обрадовић је најавио крагујевачку конвенцију листе За праведну Србију и промоцију одборничке листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац (Демократска странка-ЗЗШ), која ће бити одржана 7. априла 2016. у 19 часова, у хали "Шумадија сајма".

"То је за нас централни догађај у овој кампањи и позивам све Крагујевчане који мисле добро Србији и овом граду да буду са нама тог дана. Из Крагујевца има наших 13 кандидата за народне посланике и 87 за одборнике, за које гарантујемо да су изузетан кадровски потенцијал. Расположење у народу се мења, грађани се ослобађају страха и то је видљиво нарочито у Крагујевцу из којег треба да крену промене у Србији. На нама је да их додатно охрабримо и понудимо добре програме и људе, а конвенција 7. априла је изузетна прилика за то", истакао је Обрадовић.

Марку Николићу на подршци се захвалио и Саша Миленић и истакао да се 24. априла реализују циљеви борбе за Крагујевац и да Крагујевчани могу да буду левичари и десничари, радикали и либерали, али 24. априла треба да су сви заједно за Крагујевац. "У име победничког тима листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац (Демократска странка-ЗЗШ), посебно се захваљујем Марку Николићу на подршци. Она нам неизмерно значи и импонује, будући да у једном времену посткомунистичке Србије када је друштво кренуло у борбу за либералне и демократске, европске вредности, Марко Николић представља једног од првака наше генерације који се најпре у уском кругу залагао, а потом попут Верка Стевановића и јавно за те вредности и борио. Овде је реч о одбрани нашег града и подршка Марка Николића нам је важна, јер 24. априла сви треба да будемо Заједно за Крагујевац", закључио је Миленић.

Градски одбор Демократске странке Крагујевац

Повезане вести

Конференција за медије коалиције Заједно за Крагујевац (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

Крагујевац: Коалиција Заједно за Крагујевац једина права опозиција

Крагујевац, 20. маја 2016.У новом сазиву градског парламента једина права опозиција биће у редовима...
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац, Демократска странка, ЗЗШ (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

ДС-ЗЗШ: Грађани у недељу бирају између две јасне опције

Крагујевац, 21. априла 2016.Представници листе Верољуб Верко Стевановић Заједно за Крагујевац (Демократска странка, ЗЗШ) још...
Конференција за медије изборне листе Верољуб Верко Стевановић – Заједно за Крагујевац, Демократска странка, ЗЗШ (Фото: Градски одбор ДС Крагујевац)

ДС-ЗЗШ: 24. априла крај понижавања грађана Крагујевца

Крагујевац, 5. априла 2016.Српска напредна странка, иако има и локалну и републичку власт, није успела да сачува статус...
Конференција за медије у Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу (Фото: www.kragujevac.ds.org.rs)

Заједно за Крагујевац: Искрени договор са грађанима Крагујевца

Крагујевац, 18. марта 2016."У име изборног штаба и целог победничког тима Демократске странке и Заједно за...
Конференција за медије у Градском одбору Демократске странке у Крагујевцу (Фото: www.kragujevac.ds.org.rs)

Крагујевац: Захтевамо хитно отварање завршене деонице ауто-пута Крагујевац–Баточина

Крагујевац, 14. марта 2016.Ових дана када је у Србији актуелно отварање...