ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

ДС Бачка Паланка: Слобода из нашег сокака

- A +
Демократска странка Бачка Паланка, 3. новембра 2015.

Агенција за приватизацију је 30.10.2015. године објавила вест о неуспешној приватизацији РТВ "Бап" из Бачке Паланке јер купац који је излицитирао 249.000 евра за куповину те медијске куће, није у законским роковима извршио уплату.

Ништа у тој вести не би било спорно да у позадини свега не стоји очигледна намера напредњачке камариле да под кринком залагања за што већу слободу информисања а по препорукама ЕУ, на законски начин угаси све локалне медије у Србији и лиши грађане било какве могућности да на основу тачних и нефризираних вести, сами донесу закључке о појединим дешавањима у својим срединама.

На страну то што су креатори овог марифетлука без хлеба оставили више од 35 породица, што су на тај начин покушали да сакрију све малверзације учињене за време газдовања Покрета социјалиста овом медијском кућом, а што ће једног дана сигурно бити предмет интересовања тужилаштва, што је излицитирана сума за предузеће у којем је пред приватизацију остао један запослен, више пута израубована опрема и просторије у закупу, апсолутно нереална и што су и паланачки врапци знали да никада неће бити плаћена.

Основна намера напредњачких грабежљиваца је да угуше сваку помисао на слободно мишљење, на јавно изречену истину и утеривање грађана у информациони тор у којем ће им с времена на време, а по замисли непогрешивог Вође, бити бацана тек понека коска оплемењена Пинковим или Информеровим блатом.

У свом освајачком заносу заборавили су само на једну историјску правилност, да су на крају сваке тираније управо тирани и њихови гаулајтери завршавали у блату, премазани перјем и катраном.

Општински одбор Демократске странке Бачка Паланка