ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Шутановац у Суботици: Данас је част бити демократа

- A +
Члан Изборног штаба Демократске странке Драган Шутановац у разговору са члановима ДС и грађанима Суботице и Бајмока (Фото: Градски одбор ДС Суботица)Суботица, 24. фебруара 2014.

У оквиру предизборне кампање листе "Са Демократском странком за демократску Србију", члан Изборног штаба Демократске странке Драган Шутановац посетио је Суботицу, где се сусрео са члановима ДС и грађанима Суботице и Бајмока.

На састанку са грађанима, члановима и симпатизерима Демократске странке, Шутановац је истакао да је данас част бити члан ДС јер је угрожено демократско биће Србије и да је једино глас за листу Демократске странке, глас против аутократског начина владања садашњег режима.

У разговору са грађанима Бајмока, он је рекао да већина актера политичке сцене у Србији, укључујући и НДС, чека испред Вучићевих врата како би се кандидовали за учешће у власти, док ДС то изричито одбија.

"Демократска странка залаже се формирање снажног фонда за развој пољопривреде, јер је то најконкурентнији извозни производ Србије", поручио је Драган Шутановац у Бајмоку.

Градски одбор Демократске странке Суботица

Повезане вести

Демократска странка

Саопштење ДС Суботица поводом иницијативе г. Маглаија

Суботица, 29. септембра 2017.Поводом извештавања појединих медија о исходу иницијативе Мађарског покрета, којом се захтевало од...
Демократска странка

ДС Суботице тражи оставку градоначелника због Палићког језера

Суботица, 17. децембра 2014.Градски одбор Демократске странке затражио је оставку градоначелника Суботице Јенеа...
Кандидат за народног посланика листе ''Са Демократском странком за демократску Србију'' Оливер Дулић (Фото сервис ДС, архива)

Дулић: За две године ни динар из буџета Суботици

Суботица, 12. фебруара 2014.Кандидат за народног посланика листе "Са Демократском странком за демократску Србију" Оливер Дулић изјавио је...
Градоначелник Београда Драган Ђилас у обраћању медијима након састанка са градоначелником Суботице Модестом Дулићем (Фото: www.subotica.com)

Министарство финансија, супротно закону, узима паре градовима

Суботица, 21. августа 2013.Градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да је Министарство финансија и привреде,...
Милош Давидовић, победник квалификационог такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића у Суботици

Милош Давидовић: Медијска хипермнезија

Суботица, 3. марта 2013.Ако медији одражавају нашу свакодневицу, рекло би се да на овом скученом Балканском полуострвцету, милиони људи сваког дана...